Diskuze
Chodím si dát na stojáka ústřice
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
Miloslav Pressl
26. 8. 2007 20:49
Opravdu takto děláte halušky, paní Hegerová?
Již jsem četl přehršel receptů na bramborové halušky, ale poprvé čtu, že je děláte z vařených brambor, vždy to bylo ze syrových a té mouky dáváte opravdu jen 20 g na 500 g brambor a bez vajíčka? To vám přece nemůže to těsto držet pohromadě! Buď došlo při přepisu receptu k několika chybám anebo používáte nějaká magická slovíčka, abyste dosáhla kýženého výsledku. Ale jinak jsou brynzové halušky, když se podaří, delikatesa možná větší než humři a jim podobní.
0
0
možnosti