Cimburkova 9 v Brně Ktomu, abyste si připadali jako Nicol Kidmanová nebo Jack Nicholson, stačí od včerejška dojet do hotelu v Králově Poli. Koncept jeho restaurace připravil Roman Hadrbolec, český kuchař, který v USA vařil nejen těmto hvězdám, ale i desítkám dalších osobností.
Nabídku své vůbec první restaurace v České republice charakterizuje Roman Hadrbolec jako moderní globální kuchyni. „Často se inspiruji vietnamskou a korejskou kuchyní, karibskými omáčkami, používám vlastní kořenicí směsi,“ přiblížil. A to, co se může laikovi zdát jako zcela nezvyklá kombinace, dá ve výsledku dokonalou harmonii – například plátky tuňáka marinovaného v limetkové kůře s mákem. Jedinečnou možnost dostanou v Noem Arch i milovníci mořských plodů. V nabídce nechybějí ani humři. Host si příslušný kus vybere ve velkém akváriu a nechá si ho připravit na jeden ze tří způsobů. Ceny jsou sice vyšší, ale nabídka ojedinělá. Ale od poloviny února si sem můžete zajít i na polední meníčko v ceně v rozmezí 120 až 150 korun.
Vydání| Tato zpráva vyšla v prvním vydání
Regionální mutace| Lidové noviny - Brno