Středa 13. listopadu 2024, svátek má Tibor
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

POSLEDNÍ VEČEŘE

Česko

Které jídlo byste si dal, kdyby mělo být vaše poslední?

Bořek Slezáček moderátor

Kdyby to mohlo být kdekoli, vybral bych si nějakou toskánskou restauraci. Pokud by se měla má poslední večeře konat v Praze, zašel bych do trattorie Da Emanuel, kde mají nejlepší středomořská jídla široko daleko, a majitel je navíc opravdový Toskánec z Elby. Začal bych carpacciem z chobotnice, pokračoval špalky z mečouna a mořským jazykem v citronové omáčce a hody bych završil tiramisu. Popíjel bych sicilské růžové Corvo a na závěr bych se k smrti opil. Tím bych určitě potěšil majitele, protože by to za mě musel zaplatit, a ještě volat pohřebáky.

Advantage Consulting, s.r.o.
NÁKUPČÍ S AJ (42-47.000 Kč)

Advantage Consulting, s.r.o.
Ústecký kraj
nabízený plat: 42 000 - 47 000 Kč