Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

A je to tady zas: kompletní sestava Groove Armada má vystoupit v Praze

Kultura

  18:05
PRAHA - Britská taneční kapela Groove Armada se chystá v kompletní koncertní sestavě zase do České republiky. Mají vystoupit 3. září v pražském klubu SaSaZu, kde budou v září zpívat i Lily Allen nebo Macy Gray.

Groove Armada foto: Reprofoto

Původně museli členové Andy Cato a Tom Findlay s bandem promazat kalendář ohlášeného turné (kam spadal i pražský koncert), aby měli více času na dokončení nového alba a vše zároveň stihli nazkoušet na premiéru na festivalu LoveBox Weekender v Londýně, který proběhl koncem července. Teď jsou zpátky v plném nasazení.

Groove Armada vznikla v roce 1996. Oba její členové Andy Cato i Tom Findlay žijí v Londýně, kde pracují na nových skladbách a objevují se v místních klubech. Jejich show bývá součástí řady světových festivalů včetně slavného Glastonbury, kde pravidelně vystupují. Tvorbu uznávané dvojice využívají hojně média do upoutávek, anoncí a spotů.

Autoři:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...