Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Láska se dá najít i při tanci. Romantická komedie Petra Zahrádky představila ukázku

Kultura

  18:00
PRAHA - Ambiciózní učitelka tance, český venkov a hasičský sbor, to je třaskavá kombinace. Hlavní roli v nové romantické komedii si zahrála herečka Vica Kerekes. Snímek by se měl představit na podzim letošního roku.

Snímek Láska na špičkách (2020). Režie: Petr Zahrádka. foto: Bohemia Motion Pictures

Věčná optimistka Tereza (Vica Kerekes) se živí jako učitelka tance. Má ale veliké ambice, protože kromě výhry v pražské taneční soutěži chce obnovit i starý rodinný mlýn. Možná se do toho zaplete i nějaký ten chlap. Třeba rovnou velitel místních hasičů. Už z popisu děje je patrné, že nová romantická komedie půjde o opravdu odlehčenou podívanou s cílem pohladit diváka po duši.

Snímek Láska na špičkách (2020). Režie: Petr Zahrádka.
Snímek Láska na špičkách (2020). Režie: Petr Zahrádka.

Na taková díla se režisér Petr Zahrádka specializuje. Pod jeho taktovkou vznikly filmy Doktor Martin: Záhada v Beskydech (2018), Chlap na střídačku (2020) nebo seriál Strážmistr Topinka (2019). Za scénářem stojí filmová debutantka Adéla Kroupová.

„Náš film má doufám snad všechno: velkolepé speciální efekty, krásné ženy, statečné muže, talentované děti i nádhernou přírodu. Humor, láska, napětí, co víc si přát? Snad jen, abychom tuhle káru dotáhli úspěšně do cíle a divákům mohli film představit bez všech omezení a v plném kinosále,“ uvedl v rámci příprav na natáčení režisér Zahrádka.

Diváci se mohou těšit i na Ondřeje Veselého, Valentýnu Bečkovou, Jiřího Havelku, Leoše Nohu, Jakuba Koháka, Igora Chmelu, Tomáše Jeřábka nebo Roberta Mikluše.

Autor:

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...