Čtvrtek 23. května 2024, svátek má Vladimír
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Přijede Suzi Quatro, muzikantka a herečka z Vražd v Midsomeru

Kultura

  14:30
BRNO - Píseň If You Can´t Give Me Love z roku 1978 nebo o rok mladší duet s Chrisem Normanem Stumblin' In stále tvoří pevnou součást hudebního programu některých rozhlasových stanic. Jejich interpretka vystoupí na podzim v Brně.

Suzi Quatro vystoupila v roce 2009 na festivalu Czech Rock Block v Plasech

Americká zpěvačka a baskytaristka Suzi Quatro, která získala popularitu zejména v sedmdesátých letech minulého století, zamíří do Brna. Představit by se měla v brněnském Bobycentru ve čtvrtek 17. října. 

Rodačka z Detroitu, vlastním jménem Suzi Quatrocchio, se narodila 3.6. 1950 a svou první skupinu – Suzi Soul & The Pleasure Seekers - založila se svými sestrami v roce 1964. V roce 1970 odcestovala do Anglie na pozvání producenta Mickieho Mosta. Na vrchol britské hitparády se dostala poprvé v roce 1973 s písní Can The Can.

Rockerka jako koření v seriálech

Mezi její nejúspěšnější hity patří také 48 Crash (1973), Devil Gate Drive (1974), If You Can´t Give Me Love (1978) nebo duet s Chrisem Normanem ze Smokie Stumblin' In (1979).

Zpěvačka žijící trvale v Anglii se objevila i jako příležitostná herečka v několika seriálech, naposledy hrála v jedné z epizod Vražd v Midsomeru z roku 2007. Předtím dostala roli například v krimiseriálu Dempsey a Makepeaceová a hrála i v sérii ze 70. let Happy Days.

Autor:

Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění
Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění

Spousta důchodců si dnes přivydělává, aby zvládli zaplatit stále rostoucí výdaje a nemuseli se spoléhat na pomoc svých blízkých. Podobně tomu bylo...