Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Virtuální výprava mezi hvězdy. Epic nabízí dočasně zdarma videohru Star Wars: Battlefront II

Star Wars: Battlefront II. foto: EA

LOS ANGELES/PRAHA - Společnost Epic, která provozuje internetový obchod Epic Store, dočasně nabízí možnost zadarmo si stáhnout akční videohru Star Wars: Battlefront II. Nabídka pletí do čtvrtka 21. ledna.
  18:00

Hra Star Wars: Battlefront II navázala koncem roku na úspěšnou sérii stříleček pro více hráčů, ve kterých se mohl hráč zúčastnit obřích bitev za všechny možné strany z univerza Hvězdných válek. 

Snímek Star Wars: Vzestup Skywalkera (2020). Režie: J. J. Abrams
Snímek Star Wars: Vzestup Skywalkera (2020). Režie: J. J. Abrams

Hra vyvolala ve své době rozporuplné reakce kvůli svému zaměření na mikrotransakce. Zkrátka a dobře, hráči mohli utratit skutečné peníze za doplňkové balíčky, které postavám přinesly lepší zbraně nebo hezčí uniformy. Tvůrci ze studia EA si ale nakonec vzali kritiku k srdci a dnes je hra úplně jiná. V jádru jde o poctivou střílečku, která má stále čím překvapit. 

V Battlefrontu dostávají hráči možnost vtělit se do řadových vojáků s různou bojovou specializací, ale i do oblíbených hrdinů napříč všemi devíti filmy hlavní ságy. Pilotování různých vozidel včetně ikonických stíhaček X-Wing nebo TIE-Fighter je samozřejmostí. 

Pro získání hry je potřeba pouze stáhnout si bezplatnou aplikaci Epic Store, založit si účet a hru si následně přidat do knihovny. 

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....