Diskuze
Linecká srdíčka i mramorové koule. Jak připravit raw cukroví?
Děkujeme za pochopení.
od doby co jíme zdravě
nebo o tom každý kecá stouply alefgie na potraviny o 30%. Ještě před 30 lety byla celiakie když ne neznámá tak zřídkavá. Alergie na mléko byla, ale rovněž ne významná a tak bych mohla pokračovat. Něco asi na těch zdravých potravinách bude, lékárníci se musí nějak uživit. A neříkejte, že teď je lepku v mouce o 50% více. Kdysi se pole práškovala DDT, rvaly so do něj dusičnany, dusitany, vše umělé a lidi se dožívají bez alergií i 100 let. Poznala jsem to na dceři. kdysi měla 65 kg na 172 cm jedla vše a byla spokojená. Pak dostala nápad, že by měla vážit jen 58 kg, prvně ji odešel při té zdravé výživě žluční, a teď to nemůže, z toho je nafouklá samá viroza, chřipka, atd. Proboha, kdy už někdo udělá tuto recenzi.Jo vlastně na to nejsou od lékárenských firem granty.
raw cukroví - můj ty bože!
jen když je to tak živé, aby mi to neuteklo ze stolu...
O. Horák
Kdyby byla RAW přirozená strava
tak co by asi bez dovozu jedl člověk v našich oblastech? Zvláště pokud by to spojil s vegetariánstvím či dokonce veganstvím?
Ono je nádherné propagovat údajný přirozený styl stravy když vám pod rypák dovezou mandle a ořechy celého světa, kokosy, agáve, citrusy, ovoce a zeleninu z celého světa.
To tím svým zdravým stylem zkuvíte více životního prostředí pro budoucnost (nadměrný dovoz a doprava) než svým sobectvím přinesete.
Také se vzdáte mnoha kulturních plodin, které prostě bez vaření jedlé neuděláte. Fazole jsou bez vaření jedovaté (i ty skvělé fazolkové lusky), nebo si dejte syrové brambory, fakt ňamka a to jsem jen naznačil ztráty pro vegany, vegetariáni už si mohou dávat jedno syrové vejce za druhým a salmonelu jistě přežije dost pošuků aby Raw přežilo ...