Byl jsem nedávno ve Španělsku a tamní řešení pokládám za nejdemokratičtější a nejsvobodnější - každý majitel restaurace či kavárny si vybere, zda nabízí kuřácké či nekuřácké prostředí a každá provozovna je viditelně označena. Zákazník si vybírá sám, zrovna tak zaměstnanci. Myslím, že je to i pro naši zemi lepší řešení, než zákazy, pokuty a pokud možno policejní zásahy...
Ať si vybere každý sám. Restauratér i zákazník
Ad LN 28. 1.: Bémův olympijský yetti
Kelímek od jogurtu: mýt, či nemýt? Řada lidí stále tápe, co a v jakém stavu patří do tříděného odpadu
Matka oběti: mluvila jsem s blízkým vraha. Lenka Šimůnková hledá odpovědi na to, co se stalo na filozofické fakultě
V matematice je vidět zhoršení. Velký problém dělala úloha se švadlenami, říká šéf Cermatu po přijímačkách na SŠ
Pravý důvod konce hlavní hygieničky? Podle expertů Svrčinová podcenila nemoc, která zaplavila Česko
Prodej bytu 3+1 v Liberci
Chrastavská, Liberec - Liberec II-Nové Město
4 300 000 Kč