Středa 25. května 2022, svátek má Viola
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lidovky.cz

Špagety s petrželkou a česnekem

Názory

  14:52
Ad LN 29. 8.: Vyzkoušejte marinované papriky
Inspirovala mě vaše rubrika Vyzkoušejte… v Letním relaxu a posílám vám recept na naše oblíbené jídlo. Je to velice jednoduchý a levný pokrm, přesto však velmi chutný.
Na pánvi osmahneme na oleji drobně nakrájený větší svazek naťové petržele , po chvíli přidáme namačkaný česnek  (třeba 12 stroužků na sáček špaget). Krátce ještě podusíme. Pak osolíme, můžeme přidat i trochu koření vegety. Zvlášť uvaříme sáček špaget, které po uvaření slijeme. Do mísy dáme uvařené špagety, osmahnutou zeleninu a několik kapek olivového oleje. Dobře promícháme. To je vše - výborný pokrm můžeme servírovat. Jíme s čerstvou zleninou.
Varianty - na pánvi můžeme osmahnout i jinou zeleninu, např. drobně nasekaný špenát, další postup je stejný.
Autor:
Témata: pokrm, špagety

V předdůchodu si odpočinu a pak se uvidí. Možnost, o které se moc neví

Premium Má do penze pět let a je v předdůchodu na tři roky. Na víc totiž nemá naspořeno. Že to nejde? Ale ano. Legislativa to...

Mami, ty se uzdravíš! Jana Vránová o synově cestě do NHL i boji s rakovinou

Premium Před sedmi lety si prožila peklo. Bojovala s rakovinou lymfatických uzlin a nevěděla, jak to synovi, hrajícímu tehdy...

Půst, občas večeře, čtyři kávy denně. Jak jíst podle výživového poradce Havlíčka

Premium Strava ovlivňuje nejen naši váhu či kondici, ale i náladu a zdravotní stav. Ostatně až dvě třetiny všech nemocí mají...

Mohlo by vás zajímat