Diskuze
Nic pro dietáře. Jak na bůček ve vakuu, poradí Jan Punčochář
Dnešní recept není nic pro věčné dietáře – vepřovému bůčku identitu nezmění ani sebedietnější úprava. Tuk, jak známo, ovšem nese chuť, takže kdo se mu vyhýbat vyloženě nemusí, nebude litovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
L55a41d96i82s70l71a68v 38P82í40s19a93ř25í51k
25. 1. 2021 13:29
Kačenka bez vakua. Rozpůlit, nasolit, okmínovat, nechat uležet do rána v chladnu. Druhý den podlít vodou, zaklopit poklicí a dát pomalu péci tak 2- 2,5 hod. na 80 C. Občas zkotrolovat, když je třeba, podlít. Když ke kačka dobře udušená, lze snadno vykroutit stehenní či křídelní kost. Kačku dát na max. 15 min. na gril - hlídat, aby nebyla vysušená a přepečená. Pak nezbývá než podávat. Svrchu vypečená kužička, zespod šťavnatá. Co vám mám povídat: zkuste to.
0
0
možnosti
VM
V55l48a50s51t53a 64M16o21k40r69ý
25. 1. 2021 9:12
Bůček mohu a nedám si ujít na jakýkoliv způsob, když je poctivě v kuchyni zpracován.
A to i bez vakua. A samozřejmě k tomu nesmí chybět iontový nápoj, nejlépe 12°
0
0
možnosti