Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
130 let

Lidovky.cz

Adele po pěti letech živě koncertovala. Jsem nervózní, ale jsem tu ráda, řekla

Kultura

  10:38
Zpěvačka Adele poprvé po pěti letech vystoupila na živém koncertu. Její vystoupení v londýnském Hyde Parku sledovalo asi 65 tisíc lidí. „Je tak zvláštní stát znovu před davem. Jsem tak šťastná,“ řekla.

O jejím vystoupení informoval web BBC. V londýnském Hyde Parku v sobotu večer vystoupí znovu.

„Před každým vystoupením jsem strašně nervózní, ale jsem tu ráda,“ řekla britská popová hvězda svým fanouškům. Podle BBC byla Adele na úvod koncertu viditelně dojatá, když si prohlížela obrovské publikum. Rychle se vrátila ke zpěvu a odehrála dvouhodinový set pro 65 000 lidí ve svém rodném městě.

Jednalo se o první živý koncert Adele pro širokou veřejnost od roku 2017, kdy hudebnice zrušila poslední dva koncerty svého světového turné, protože si poranila hlasivky. V listopadu sice vystoupila ve dvou televizních vystoupeních, kde propagovala své nové album 30, ale toto byl její první regulérní koncert po takové době.

Letos v lednu zrušila plánovanou 24denní koncertní sérii v Las Vegas. Jako důvod uvedla zpoždění příprav způsobená pandemií covidu-19 a nákazu přímo ve svém štábu.

Na pátečním koncertě řekla, že přeložené termíny v USA oznámí „velmi, velmi brzy“. Její tým podle ní čeká na „ještě jeden kus vybavení“.

Autoři: ,

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!