Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav
130 let

Lidovky.cz

Impuls: Madonna zazpívá v Praze

Kultura

  17:03
PRAHA - Na veřejnosti se množí informace, že by slavná americká zpěvačka Madonna vystoupila poprvé v Česku. Po britském bulvárním deníku to tvrdí rádio Impuls. Podle něho se diva zastaví v pražské Sazka Areně 5. a 6. září během turné ke svému novému albu Confessions On A Dance Floor.

Vystoupí královna popu nakonec i v Česku. foto: AFP

Britský bulvární list The Sun již nedávno napsal, že se Madonna během turné zastaví v Praze. Tuto informaci však dosud žádný pořadatel nepotvrdil. "Nemůžu nic říct. Pokud by se koncert uskutečnil, jako první by musel nejdřív informovat promotér," řekl mluvčí Sazky Zdeněk Zikmund.

Sedmačtyřicetiletá Madonna (vlastním jménem Madonna Louise Veronica Cicconeová) pochází ze státu Michigan. V roce 1982 debutovala deskou Madonna. O rok později jí vyšlo album Like A Virgin.

Novinka Confessions On A Dance Floor vydaná loni v listopadu je jejím desátým studiovým albem a je komerčně úspěšná v řadě zemí světa. Nová deska se dobře prodává také v Česku a drží se mezi dvacítkou nejprodávanějších desek.

Madonna ještě před zahájením turné vystoupí 30. dubna v poušti u Palm Springs v Kalifornii na hudebním festivalu Coachella Valley Music and Arts. Bude to její první festivalové vystoupení v kariéře.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!