Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav
130 let

Lidovky.cz

Kapela Charlie Straight se vrací do Prahy. A slibuje nezapomenutelný zážitek

Kultura

  11:45
PRAHA - Posledních sto lístků zbývá na pražské vystoupení indierockové kapely Charlie Straight, která zahraje v Paláci Akropolis v úterý 30. listopadu. V rámci své aktuální šňůry tu představí i zbrusu novou koncertní show.

Charlie Straight foto: ČTK

Do Prahy se Charlie Straight vrací po několika měsících – letos v červnu ve vyprodané Akropoli křtili klip ke třetímu singlu Upside Down z desky She´s a Good Swimmer. "Fanoušci uslyší i zbrusu nové věci. Připravili jsme taky pár překvapení, které z koncertu, jak doufám, udělají zážitek, na který lidi nezapomenou," říká Albert Černý, zpěvák a frontman Charlie Straight.

Po jejich vystoupení se na Divadelním baru v Akropoli rozběhne afterparty Industria Night s DJskou dvojici Sen.Off & Santhos, která naservíruje to nejnovější z britské elektronické scény. Jako hosta si pozvali brokenbeatového producenta Limytha, který po světě sbírá vavříny za své citlivé remixy.

Skupina Charlie Straight získala tři hudební ceny Anděl 2009 za album roku, videoklip roku a objev roku, první česko-slovenskou cenu MTV a nominaci na Evropské hudební ceny MTV 2010 v kategorii Best European Act.

Autor: