Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kapitán Jack sám na všechno nestačí

V létě 2003 nečekaně zaútočili Piráti z Karibiku: Prokletí černé perly na světová kina. Film vydělal 650 milionů dolarů. Očekávanému pokračování s podtitulem Truhla mrtvého muže, které má českou premiéru tento čtvrtek, se daří ještě lépe, přestože filmově bojuje s mnohem většími problémy, než je naštvaný Davy Jones.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aayla Secura

6. 8. 2006 2:38
.

No, tak se pridavam na (tady nezastoupenou stranu) spokojeneho tyynejdzra (nez me napomenete, tak ano, vim jako to napsat, jenom foneticky vsechno vetsinou vyzni o moc lip).

Nez mi vynadate do nekoho tuctoveho a amerikanofila, tak vam reknu, ze je mi uplne jedno, jestli film je holywoodsky nebo francouzska avantgarda. Deppa mam rada a nevidim smysl v nadavani mu.

Druzi pirati se mi libili. Dej jsem pochopila bez nejmensich problemu, faktem je, ze je to asi trosku slozitejsi nez Vinettou (cimz nechci dodavat Truhle jakoukoli filosofickou hloubku nebo Vinettouovi - budiz mu zemem lehka - ubirat na velkosti).

Ke konci uz to sice bylo trosku delsi, ale z toho bych nevinila film, ale sedacky v kine, na kterych se prumerne umira uz po pulhodine sezeni.

Film se mi libil a kdyby to nebylo ve slovniku me matky, oznacila bych ho za pecku, neoznacim, budu se tuctove drzet sveho nactileti a vyvaruju s epodobnych ehm...diskreditujicich vyrazu.

0 0
možnosti

Honza

3. 8. 2006 1:38
Komentar z poza velke louze

Film stoji za prd, to je pravda. Ale nenavazej se do Americanu, protoze o nich asi vis velke kulove.

Myslys si ,kdyz te cte nejakych par desitek tisic ctenaru ze jsi velka hvezda, ale v Americe bys byl mozna uplna nula.

0 0
možnosti

skrax

2. 8. 2006 16:55
souhlas

Musim rict, ze kdyz jsem se na Piraty 2 vcera koukala, tak jsem jen cekala, kdy se objevi Jack Sparrow.....jinak mi to prislo docela prekombinovany, i kdyz mozna az se mrknu podruhy, tak pochopim :o))))

0 0
možnosti

joh

2. 8. 2006 14:51
...

?nevim, cemu se kriticka divi... uz i ty jednicky z hollywoodu byvaji povetsinou nic moc, natoz druhe dily... jen si prosim nechte ty klise kydy o prumernych americanech, co neumi vyslovovat jmena reziseru... kdovi jak je to s vyslovnosti 'prumerneho cecha'...

0 0
možnosti

dd

2. 8. 2006 12:35
Velice čtivá recenze ... bravo

0 0
možnosti

Emil

1. 8. 2006 20:18
Kritiky bych poslal k jeho veličenstvu na Hrad

0 0
možnosti

Ivan

1. 8. 2006 18:48
shit

(Y)

0 0
možnosti