Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Láska se na věk a místo neohlíží. Tvůrci Žen v běhu chystají novou romantickou komedii

Snímek Srdce na dlani (2021). foto: CINEMART

Film Srdce na dlani nabídne hned několik propletených lidských příběhů, které mají jednoho společného jmenovatele - lásku. Film režiséra a scenáristy Martina Horského (Ženy v běhu, Bezva ženská na krku) zamíří do českých kin 20. ledna.
  16:00

Josef (Bolek Polívka) si v důchodu rozhodne splnit sen a stane se klaunem. Když ale potká majitelku pojizdné kavárny (Eliška Balzerová), jeho svět se obrátí naruby. Josefova dcera Anička (Jana Pidrmanová) se střetne se svou dávnou láskou (Matouš Ruml) a zjišťuje, že cit ještě nevymizel. To jsou jen některé z příběhů, které diváci uvidí.

S láskou přichází radost, ale i strasti. Ani na to tvůrci nezapomínají. „V komedii Srdce na dlani se proplétá několik příběhů o lásce, která temperamentně zasáhne do života starších, mladších i nejmladších hrdinů. A zamilují se dokonce i baseti Váleček a Šalina. Věřím, že naše nová komedie udělá divákům v kinech radost a potěší je stejně jako Ženy v běhu,“ vzkazuje divákům režisér a scenárista Martin Horský.

Herec Boleslav Polívka k filmu prozradil: „Srdce na dlani je příjemný a chytrý film s humorem. V životě mnohých je radosti málo a tato komedie pěstuje úsměv a inteligentní legraci.“ Vladimír Polívka hraje Josefova syna Karla a tak se na filmovém plátně poprvé setkávají Boleslav a Vladimír Polívka v rolích otce a syna.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!