Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena
130 let

Lidovky.cz

Němečtí punkrockeři Beatsteaks v Praze. Dívky odhazují trička

Kultura

  10:19
PRAHA - V pražském Lucerna Music Baru dnes vystoupí německá punkrocková kapela The Beatsteaks. Skupina, která v minulosti nadchla tuzemské publikum na festivalech Planet Festival nebo Rock for People, si chce před vydáním nového alba a následným turné nový repertoár podle pořadatelů vyzkoušet právě v české metropoli.

The Beatsteaks. foto: ČTK

Živé koncerty The Beatsteaks podle recenzentů téměř doslova naplňují pořekadlo "sex, drogy a rockenrol". Stává se, že při jejich vystoupeních dívky svlékají trička a hází na podium své podprsenky.

The Beatsteaks, kteří v Praze vystoupí po dvou letech, si jako předkapelu přivezou jednu z vyhlášených německých streetpunkových skupin Radio Dead Ones. Očekává se, že s nimi tradičně přijede množství jejich fanoušků z Německa. Koncert je téměř vyprodán.

The Beatsteaks vystupovali jako předskokani významných kapel, například Sex Pistols, Dog Eat Dog nebo Faith No More. Jejich popularitu u fanoušků potvrdila anketa diváků hudební televize MTV, v níž zvítězili v konkurenci skupin jako Rammstein nebo Die Toten Hosen.

Autor:

Vyřešte nespavost svých dětí
Vyřešte nespavost svých dětí

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...