Sobota 18. května 2024, svátek má Nataša
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Pearl Jam: poctiví a bez příkras

V Praze si vystačili bez vizuálních efektů a politického kázání. Plné Sazka Areně bohatě stačila jejich zdravě nabroušená a vitální hudba.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

che;p

30. 9. 2006 13:35
pj

zdravim aj zo slovenska. sedel (vacsinou stal ) som v sektore 111. tam som na zvuk nemohol nic povedat a takisto vyhlad bol vynikajuci. bol to moj prvy koncer t PJ a bol uuuuzasny. mozno mensia hala by bola lepsia, no nic to nemeni na tom, ze to bol zazitok na ktory sa jednoducho nezabudne. tesim sa az pridu znovu.

a k tomu panovi, co to nazval shit a ze to ide s nimi dole vodou. asi zijete na inej planete. ak uz od 4. albumu idu dole vodou naco ste liezli na koncert?

0 0
možnosti

mytch

6. 10. 2006 16:16
Re: pj

tak tak, muj prvni koncert Pearl Jam, sektor 111, vetsinou ve stoje. a jakmile bude prilezitost idu ZNOVA

0 0
možnosti

Ivanek

26. 9. 2006 11:40
K recenzi

Jen k recenzentovi - hrali dva bloky pridavku, celkem zahrali 28 pisni..recenze spis vyzniva jako by prijeli nejaci rockovi dinosauri aka Rolling stones, kteri vsude hraji svych nazkousenych 20 songu..jinak z recenze se clovek moc nedozvi, fanouskovska a stylova vernost je docela blitka, protoze Dead man walking nebo man of the hour jsou dost odlisne pisne od Even flow nebo whipping..

0 0
možnosti

mirek56

26. 9. 2006 8:35
1 - VÝZVA umělcům ČR a senátorům Štětinovi a Mejstříkovi

VÝZVA novinářky Věry KLONTZA – JAKLOVÉ  z DF na – http://www.ksm.cz/" target="_blank" rel="nofollow">http://www.ksm.cz -. Pro ostatní opisuji UKÁZKU  části výzvy: … Dnes  IZRAEL  PÁCHÁ  ZLOČINY  PROTI  LIDSKOSTI.  Podpora nelidskosti je zločin a tak se ptám, kdy budou  KONEČNĚ  SOUZENI např. ti, kteří pronásledovali Chaplina a a Einsteina za jejich  POLITICKÝ  NÁZOR?

 TI KTEŘÍ : 1 – kteří nechali pod lživou záminkou popravit manžele Rosenbergovi a další anonymní soudruhy po celém světě?  2 – kteří shodili atomové pumy na Hirošinu a Nagasaki?  3 – kteří vraždili a mučili ve Vietnamu ženy a děti?  4 – kteří podporují národnostní konflikty v Africe, východním Timoru?  5 – kteří nechali zavraždit Aliendeho, Che Quevaru?  6 – kteří rozbili Jugoslávii, vyprovokovali národnostní genocidy a bombardováli civilní cíle?  7 – kteří jenom od roku 1991 třikrát rozpoutali válku v Iráku?  8 – kteří udělali z Afganistánu jedno velké rumiště?  9 – kteří podporují vražedná komanda v Kolumbii?  10 – kteří provokují, vraždí a mučí v Palestině?  11 – kteří pokrytecky plkají v Bruselu o evropských hodnotách zatímco přijímají zákony ve jménu vlastních prkenic? … Není snad nelidský ten systém, ve kterém je všechno jenom pro bohaté, kdy se na člověka dívají jako na náhradní díl mašiny na zisk?  I když nás třeba zrovna nebombardují. Stálé zdražování, narůstání

0 0
možnosti

Abonent

26. 9. 2006 10:16
Přátelská výzva "mirkovi56"

Mirku, Vaše nemoc je léčitelná. Vyhledejte proto co nejdříve lékařskou pomoc na Vám nejbližší adrese, a kdo ví, možná se po nějakém čase budete moci opět zařadit do společnosti.

http://katalog.seznam.cz/Prvni-pomoc-a-zdravotnictvi/Zdravotnicke-sluzby/Zdravotnicka-zarizeni/Lecebny/Psychiatricke-lecebny/" target="_blank" rel="nofollow">http://katalog.seznam.cz/Prvni-pomoc-a-zdravotnictvi/Zdravotnicke-sluzby/Zdravotnicka-zarizeni/Lecebny/Psychiatricke-lecebny/

Přeji Vám i Vašim lékařům mnoho štěstí.

0 0
možnosti

mirek56

26. 9. 2006 8:32
2 - VÝZVA umělcům ČR a senátorům Štětinovi a Mejstříkovi

Stálé zdražování, narůstání daní,  prodlužování pracovní doby, flexibilní formy práce, zvyšování důchodového věku, rušení státních zdravotních pojišťoven, soukromé vzdělávání, drogy, zločinnost, atd. … ???  Není třeba jim ospravedlňovat léta socialismu a dokola předkládat, jak jsme si žili tehdá a jak dnes. Potřebují vysvětlit možná východiska z nelidského dnešního systému, uvěřit ve vlastní sílu a možnosti. Pomožme pozvednout ty, co přejel „high-tech“ parní válec dnešní propagandy.  Svou jednotu, odhodlání, pracovitostí a osobním příkladem zamezme dalším pronásledováním pokrokových lidí, kteří neváhají položit oběti na  CESTU  LIDSKOSTI.

       Co na  VÝZVU  odpoví česká „demokratická“ pravice a její předvoj  ODS  s Topolánkem?

0 0
možnosti

mirek56

26. 9. 2006 8:29
VÝZVA umělcům ČR a senátorům Štětinovi a Mejstříkovi

VÝZVA Moniky HOŘENÍ, moderátorky čtvrteční tiskové konference KSČM na ČT24 od 12:30 – 20.7.2006, za účasti Vojtěcha FILIPA a poslance Karla ŠÍDLA. Před přítomnými novináři, hosty a diváky televize přečetla svou výzvu, kterou všem pro další šíření výzvy tištěnou předala. Výzvu otiskly 21.7.2006 Haló noviny a je na – http://www.kscm.cz/" target="_blank" rel="nofollow">http://www.kscm.cz -. Proto opisuji UKÁZKU:  … Kde je však dnes, kdy umírají nevinní civilisté v důsledku izraelské agrese, hlas a aktivita těchto umělců? Kde jsou jejich koncerty, veřejná čtení, hepeningy, besedy a další kulturní a politická vystoupení – pochopitelně bez nároků na honorář, když umírají ženy, děti a staří lidé v Libanonu v pásmu Gazy jako následek expanzionistické politiky izraelské vlády? .. Proč není slyšet hlas českých angažovaných umělců, například po heslem S agresory se nemluví, Již se nechceme nikdy vracet k válce a násilí, případně proč nezaloží petiční akci pod heslem Zrušme okupační politiku Izraele? Ráda bych si koupila a nosila triko z kampaně Trikem proti válce a násilí na Blízkém východě a podpořila prvomájový koncert organizovaný pod mottem 1. máj na Letné bez válečných štváčů. … Nabízí se otázka, proč dnes chybí politická podpora takovýchto angažovaných kroků ze strany senátorů Jaromíra ŠTĚTINY a Martina MEJSTŘÍKA? … Co na VÝZVU odpoví také česká „demokratická“ pravice a její předvoj – ODS s Topolánkem?

 

0 0
možnosti

Rostinaccc

25. 9. 2006 22:19
troška do mlýna

Vážení, byl jsem na ně po druhé, těšil jsem se jako malé dítě  a pokud k nim a jejich hudbě má někdo aspoň trochu citový vztah jako já, nemohl nic namítat. Skvělý zážitek, který budu ještě dlouho vstřebávat a doufejme, že se u nás zase ukážou. To že SAZKOŽROUTI jsou jen banda buz.... vyděračů netřeba zveličovat. V tomhle zlatá T mobil arena. Ale nasrat, bylo to grandiozní!!P.S. ke grunge se nikdy necpali, škatulkovali jiní......nevím proč je tam furt někdo cpe.

0 0
možnosti

.89

25. 9. 2006 20:25
Tohle neni grunge

PJ je dobry, ale neni to grunge, jen se na te vlne svezli. Je to spis glamor rock s roztrhanyma dzinama a sepranejma trickama, ale ne grunge. Grunge je Nirvana nebi Alice in Chaince. Ten rozdil je tam slyset.

0 0
možnosti

patejl

25. 9. 2006 22:10
Re: Tohle neni grunge

prvni alba ale grungove byly ...

0 0
možnosti

George

25. 9. 2006 17:46
super koncert

Ja nemel se zvukem sebemensi problem a za sebe muzu rict, ze to byl absolutni zazitek, na ktery do smrti nezapomenu. Bravo!

0 0
možnosti

Marty

25. 9. 2006 13:45
Problémy s nazvučením

Byl jsem v sektoru 102 (na sezení pro "páprdy") a zvuk byl velmi dobrej a rozhled na kapelu taky super - doporučuji Petře (ta co chudák nic neviděla) ať si jde příště sednout do sektoru 102 nebo 111. Beztak, ten kdo chtěl si zatančil i mezi sedadlama :-)

0 0
možnosti

Petra

25. 9. 2006 13:56
Re: Problémy s nazvučením

Nejsem chudák, jsem si to užila se zavřenýma očima a párkrát jsem byla vyzdvižena do vzduchu, tak aspoň trochu vim, jak vypadala scéna. Ale dík za radu ;-P Pravda, ze začátku jsem litovala lidí na sezení a pak,.....

0 0
možnosti

otaznik

25. 9. 2006 12:12
ooo

"poslední mohykáni mohutné hudební vlny ze Seattlu"? mudhoney jako nic, jo?

0 0
možnosti