Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej
130 let

Lidovky.cz

Sunset BLVD rozjeli elektrizující party

Kultura

  14:33
PRAHA - Tělo na tělo a vedro. Zároveň s tím ale skvělá muzika a show. Pražské Expresradio 90,3 FM v klubu Retro Music Hall oslavilo poslední květnový den se vší parádou páté výročí své existence.

Frontman Sunset BLVD Komár si získal posluchače hned na začátku.

Vyprodaný koncert začal zostra. Diváky rozparádila litomyšlská kapela Sunset BLVD, která stojí za to, aby byla objevena širšímu okruhu posluchačů. Chytré aranžmá, střídání tanečních rytmů s trvdým rockovým soundem nabízí zajímavý výsledek. Parta kolem frontmana Komára dokazuje, že i česká kapela umí dělat podobnou muziku, kterou slýcháme na západ od Aše.

Rozjeté tanečníky převzal od Sunset BLVD stále populárnější Gipsy.cz, jednu skladbu z nového alba si střihla Aneta Langerová. Ještě o něco vyšší teplotu v sále a větší prodej koktejlů pak způsobilo vystoupení pražských Tata Bojs. Skvělou párty, která pokračovala do ranních hodin, uzavírali hip-hopoví Indy a Wich a duo Trafik a Orion.

Celý večer si užívali i moderátoři a hvězdy pořadu WOW! na Expresradiu Roman Ondráček a Miloš Pokorný. S přispěním jejich "nezaměnitelného" humoru předala stanice ceny Platinové ucho 2002-2007. Nej zpěvačkou se stala Jana Kirschner, nej zpěváci byli dokonce dva. Po Danu Bártovi si na pódium pro odměnu došel i Matěj Rupert z Monkey Business.

Z ceny za Nejlepší song Jsem pohodlný se radovali J.A.R. a nejlepší kapelou byli podle Expresradia Monkey Business. Jako poslední se předalo Platinové ucho za Největší pražské zvíře. Nominovaného Václava Kočku a Pavla Béma nakonec porazila gorila Moja, za kterou cenu převzal ředitel Zoo Petr Fejk.

Autor: