Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Válka se blíží. Sedmá Mission: Impossible má nový strhující trailer

Kultura

  13:24
Hollywoodský hitmaker Tom Cruise představuje nový adrenalinovou akcí napumpovaný trailer sedmého dílu série Mission: Impossible s podtitulem Odplata – První část. Vypadá to, že nás v červenci čeká žánrová podívaná roku.

Cruise se coby Ethan Hunt společně s týmem IMF vydá na dosud nejnebezpečnější misi. Jeho úkolem bude vypátrat strašlivou zbraň, jejíž účinky by mohly mít fatální dopad na celé lidstvo.

V sázce je osud celého světa a začíná smrtící závod po celém světě. Tváří v tvář tajemnému a všemocnému nepříteli si Ethan Hunt bude muset uvědomit, že jeho poslání stojí nad vším. Dokonce i nad životy těch, na kterých mu nejvíc záleží.

Filmová série Mission: Impossible v kinech odstartovala v roce 1996 snímkem Briana De Palmy. Pro režii dvojky si hlavní hvězda Tom Cruise vyhlédl čínsko-hongkongského virtuóza krvavých baletů Johna Woo, třetí díl natočil J. J. Abrams a čtvrtý díl režíroval Brad Bird, tvůrce pixarovek Úžasňákovi nebo Ratatouille. Počínaje pětkou s podtitulem Národ grázlů je Mission: Impossible v režijní péči Christophera McQuarrieho.

Kromě Toma Cruise se v hlavních rolích Odplaty představí Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Mark Gattis a další.

Autor:

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...