130 let

Diskuze

ŽANTOVSKÁ: Povýšenost a povrchnost. Pořad Jak se fotí... předvedl, jak se to dělat nemá

Zdálo se, že půjde o zajímavou kombinaci cestopisu a výuky fotografování. Pánové Jan Šmíd, televizní a rozhlasový zpravodaj, a známý fotograf Jan Šibík, projedou evropská města, ukážou co možná nejzajímavější místa a Šibík nás přitom bude zábavně učit, jak se na město, jeho architekturu a obyvatele podívat objektivem fotoaparátu a zachytit jejich jedinečnost. Poslední díl Jak se fotí Athény ale ukázal něco jiného.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

M. Jandáková

10. 4. 2019 22:49

Pokus, spárovat s "povyšováním se" jméno "Šibík", je dosti lichý, paní Žantovská. )

0 0
možnosti
OU

10. 4. 2019 11:46
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
PH

10. 4. 2019 13:25

Viděl jste jen zhruba druhou polovinu, ale víte, co tam nezaznělo?

0 0
možnosti
MD

10. 4. 2019 10:22

A jak fotíte Vy, Kristýno?

0 0
možnosti
OP

O. Prokop

10. 4. 2019 9:53

Souhlas s autorkou. Kdo zná Řecko desetiletí, tak si vzpomene, že to byla jedna ze zemí, kde ne nekradlo. Po otevření hranic začali proudit ilegálně Albánci a s nimi i zločinnost. Hlavně ve velkých městech. To polehávající postavy mohli bát klidně uprchlíci, kterých je v současnosti v Řecku cca 70 tisíc. ( Egoistická ČR není schopna přijmout pár desítek dětí). Ten fotograf moc inteligence nepobral. Nebýt ilegálních cizinců, tak je to ideální země- podnebí, moře, hory ( kde se dá i lyžovat- dokonce na Peloponézu), historie, hodní lidé, kteří nezjištně pomáhají. Když si půjčíte auto, tak při vrácení Vám pronajímatel řekne, tak ho postavte tam nebo tam, klíčky necháte ve vozu a to auto nikdo neukradne. Co se týče EU a komentáře Šmída, tak bych mu připomněl, že Řekové v referendu rozhodli o připojení ČR do EU, ačkoliv věděli, že se jim sníží dotace. Co by udělal český občánek .... ?

0 0
možnosti

10. 4. 2019 9:06

Nojo, ale na druhou stranu si hoši, včetně kameramana, udělali hezkej vejlet ... :D

Dvojice mi byla divná už při oznámení řady, Honzu Šibíka znám trochu i osobně, na druhou stranu Jan Šmíd fakt v té Francii zfrancouzovatěl i včetně "outfitu", pravý opak třeba Miroslava Karase ... ;)

0 0
možnosti
AS

A. Stiess

10. 4. 2019 12:20

... outfit? ... to s Vámi nesouhlasím, Karas se stále více blíží do podoby ruského mužika, alá Korotkin od Gogola.

0 0
možnosti