Prague Food Festival nabídne bohatší program. Jaký?
UKONČENO
Gastronomická událost Prague Food Festival se blíží, uskuteční se poslední květnový víkend v Královské zahradě Pražského hradu. Letošní motto je „Mysli globálně, papej lokálně“. Jaké kuchařské hvězdy na festivalu uvaří? Co vás čeká za delikatesy? A jaké si organizátoři přichystali novinky? Ptali jste se zakladatele a pořadatele festivalu Pavla Maurera.
položených otázek: 35
| jak se správně ptát | Aktualizovat
- Otázka má být stručná a jasná, maximálně tři řádky.
- Není možné reagovat na otázku zakládající se na externím odkazu.
- Přestože konfrontační otázky vítáme, nesmí překročit hranici slušnosti.
- Nepište otázky VELKÝMI PÍSMENY.
- Podepište se.
- Neopakujte dotazy, které už položili jiní.
Zodpovězené otázky
OTÁZKA (13.4.2012 14:55)
V.K.
Dobrý den, měl jste někdy ambice otevřít si svojí restauraci/bar/kavárnu? A co si myslíte, že je hlavním pilířem k úspěchu při provozování výše uvedených?
ODPOVĚĎ
(13.4.2012 15:07)
Neměl, to já neumím a myslím, že bych při tom nemhl realizovat své jiné zájmy. Mít dobrý a prosperující gastronomický podnik znamená, být tam denně 12h a nemyslet na nic jiného
OTÁZKA (13.4.2012 15:00)
Anonym
Dobrý den, bude na PFF opět platit že nikdo nesmí vstoupit na travnatou plochu která poktývá 80 % celého prostoru?
ODPOVĚĎ
(13.4.2012 15:10)
Jsou to Královské zahrady a my musíme dodržovat regulace tohoto posvátného místa. Letos si vypomůžeme třemi velkokapacitními degustačnimi stany. V určitých vyhrazeným místek to bude výjimečně možné. Takže bude malá změna.