takové jídlo není dost nóbl,ti chodí na lepší.nejlépe na nadívaného jesetera z kaviárovým salátem a pořádně zapít chilským vínem ročník 98.
Co to je: "Kaviárový salát"?
Nějaký druh formátu?
už dávno existuje například pár kroků od Lokálu, v Benediktské.
už zase REKLAMA na Lokál?? Začínam získávat vůči tomuto podniku slušnou averzi.... mam dojem, že tam už opravdu nezavítám ani na to pivo ..
že je nyní tak v kurzu. Jinak já přidávám do salátu ještě drobně pokrájenou cibuli, kterou nechám v trošce vody přejít varem, aby tak nečpěla, a sterilovaný hrášek.
Ale každému tato úprava chutnat nemusí. Naší rodině by ovšem salát z půl kila brambor rozhodně nestačil. Během celého dne ho totiž neustále ochutnávají, a proto nikdy nevidí zlaté prasátko.
paní Hlinovská je rovněž milovnicí Lokálu, jako slečna Baraníková. To je náhodička!
Kdyby sem radši místo několikáté reklamy Lokál hodila podrobnější návod na smažení kapra, co používat za oleje, jak připravit správně trojobal, bo mně se to pořád rozpadá a smažák sem vábně neudělal ani nepamatuju :) apod... pfff
Drive to byl smazeny kapr, dnes je to kapr v trojobalu. Ja se z vas poseru!