130 let

Diskuze

Grilovat s olejem nebo bez? Názory šéfkuchařů se různí

Jak správně grilovat, jaký olej vybrat a jak poznat, jestli mají uhlíky správnou teplotu? Na tyto otázky nám odpověděli šéfkuchaři a odborníci na grilování. Odpovědi na některé z nich se překvapivě velmi liší. Kuchaři se například nemůžou shodnout, jestli je olej při grilování vůbec potřeba, rozdílné názory mají také na správný výhřevný materiál. Zeptali jsme se také na to, jakých chyb se lidé při grilování nejčastěji dopouštějí a jak se jim dá elegantně vyhnout.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

14. 8. 2017 7:49

Příště pro voliče Zemana a přátele Ruska : "Jak opéci na pánvičce gothaj"

0 0
možnosti
  • Vybrali jsme pro Vás