Diskuse k článku: Jak na boloňské lasagne? Poradí známá novinářka a foodblogerka

Přihlaste se



REGISTRACE NA SERVERU LIDOVKY.CZ,
NEVIDITELNÉM PSU A ČESKÉ POZICI

SMS REGISTRACE

Diskuse LN jsou pouze pro diskutéry, kteří se vyjadřují slušně a neporušují zákon ani dobré mravy. Registrace je platná i pro servery Neviditelný pes a Česká pozice. více Přestupek znamená vyřazení Vašeho telefonního čísla z registrace a vyřazený diskutér se již nemůže přihlásit ani registrovat pod stejným tel. číslem. Chráníme tak naše čtenáře a otevíráme prostor pro kultivovanou diskusi.
Viz Pravidla diskusí. schovat

Jak postupovat

1. Zašlete SMS ve tvaru LIDOVKY REG na číslo 900 11 07.Cena SMS za registraci je 7 Kč. Přijde Vám potvrzující SMS s heslem.

2. Vyplňte fomulář, po odeslání registrace můžete ihned diskutovat

Tel. číslo = login,
formát "+420 xxx xxx xxx"
Kód ze SMS je rovněž heslo
Vaše příspěvky budou označeny Vaším jménem, např. K. Novák.
* Nepovinný.
Odesláním souhlasíte s Pravidly diskusí.
  • Příspěvků: 5
  • Poslední: 12.4. 2019 23:29
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
K. Jež 12.4.2019 23:29

Jíst nudloviny k čemukoliv je výrazem zoufalství. Je to jen ubohá mrtvá energie.

C. Sangrail 12.4.2019 14:16

Obvykle se doporučuje ragú vařit 6-8 hodin.

K. Novák 12.4.2019 9:30

Pro kocoura Garfielda dobré,jinak k jídlu to není.

C. Sangrail 12.4.2019 14:15

Mluvte za sebe, je to lahoda.

K. Jež 12.4.2019 23:28

Není.

Najdete na Lidovky.cz