Diskuse k článku: Jak na indický sýr panýr? Poradí známá novinářka a foodblogerka

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 2
  • Poslední: 9.2. 2019 17:32
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
P. Čech 9.2.2019 17:32

To není žádný panýr, to je prachobyčejný tvaroh. Panýr je z mléka yaků a ne krav.

J. Chaloupka 8.2.2019 9:40

Moje teta říkala syrečky, vyráběla je z kyselého mléka z kravína a prodávala za 2 Kč ve vesnici. A teď je to panýr, to jsou věci. Asi jako máslo ghí. Moje matka přepouštěla máslo v době kdy nebyly ledničky a chtěla prodloužit jeho trvanlivost. Asi jsme narození ve středověku.

Najdete na Lidovky.cz