Diskuze
Jak se prosté selské jídlo stalo národní kulinářskou klasikou ve Francii
Děkujeme za pochopení.
K43a46r50e66l 62K90r80e40j65č56ů
Jiný kraj, jiný mrav. Já bych tam ocet rozhodně nedával. Jinak ovšem vařím hovězí skoro stejně, se spoustou zeleniny. Ale nejmenuje se to francouzsky.
P52e27t25r 29H96l58o43s14t96a
No, hodně řečí o jídle a málo výrazných receptů. Česká kuchyně možná nemá tak odůvodněnou historii jako Francouzská, ale pestrost receptů je Francouzské určitě konkurenční. Nevím proč bychom měli lézt do zadku Frantíkům krášlením jejich kuchyně, která, stejně jako každá jiná, vychází z původních starobylých jídel, akorát že jim ji povýšila šlechta na cosi vyššího. My máme smůlu, že nám normování socialismu zničilo povědomí o České kuchyni. Dodnes jsou tací "kuchaři(ky)", co podle 'Norem teplých jídel' stále ještě vaří fantazii nemaje a rutina jim jistě nechybí. Osobně bych takové z kuchařského místa vyhodil. Nemám ale restauraci s neschopným kuchařem, dokonce ani bez, tedy žádnou. ;-)
J79i74ř72í 76G98a38l40a90m25b90o97š
Krásné starosti . Co povečeřet s přáteli