Jiný kraj, jiný mrav. Já bych tam ocet rozhodně nedával. Jinak ovšem vařím hovězí skoro stejně, se spoustou zeleniny. Ale nejmenuje se to francouzsky.
No, hodně řečí o jídle a málo výrazných receptů. Česká kuchyně možná nemá tak odůvodněnou historii jako Francouzská, ale pestrost receptů je Francouzské určitě konkurenční. Nevím proč bychom měli lézt do zadku Frantíkům krášlením jejich kuchyně, která, stejně jako každá jiná, vychází z původních starobylých jídel, akorát že jim ji povýšila šlechta na cosi vyššího. My máme smůlu, že nám normování socialismu zničilo povědomí o České kuchyni. Dodnes jsou tací "kuchaři(ky)", co podle 'Norem teplých jídel' stále ještě vaří fantazii nemaje a rutina jim jistě nechybí. Osobně bych takové z kuchařského místa vyhodil. Nemám ale restauraci s neschopným kuchařem, dokonce ani bez, tedy žádnou. ;-)
Krásné starosti . Co povečeřet s přáteli