Diskuze
Bůček s kapustovým salátem. Přidejte ještě fermentovanou pšenici, radí šéfkuchař Pavel Drdel
Do konce masopustu už mnoho nezbývá (Popeleční středa, první den předvelikonočního půstu, letos připadá na 22. února). Ať už dodržujete křesťanskou tradici, nebo ne, jisté je, že teď, v době vrcholící zimy, máme víc než jindy v roce chuť na sytá (a masitá) jídla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
M90a33r52t77i15n51a 37V79a65v56ř54i11n58c39o49v26á
25. 2. 2023 15:44
Dnes jsme vyzkoušeli, bylo to výborné. Ten teplý salát si ještě dám klidně samotný. Opražení dodalo pšenici zajímavou výraznou chuť. Ráda bych jen věděla, jestli var nezničí prospěšné látky získané fermentací. Každopádně nová zajímavá zkušenost z domácího kvašení.
0
0
možnosti
H19a20n70a 10D98o59s92t30á89l73o25v42á
20. 2. 2023 10:14
Vepřové maso v kapustě je jedno z mála jídel školní jídelny, které dělám doma - podusit vepřové na cibuli, přidat kapustu a dusit do skoro měkka, pak vytunit pepřem a česnekem. Výborná klasika.
1
0
možnosti
V98l80a58s18t63a 69M49o42k22r35ý
20. 2. 2023 7:51
Tak s kapustou možná, ale není nad zelí. A zrní - nikdy
0
0
možnosti