• Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Diskuze

Bůček s kapustovým salátem. Přidejte ještě fermentovanou pšenici, radí šéfkuchař Pavel Drdel

Do konce masopustu už mnoho nezbývá (Popeleční středa, první den předvelikonočního půstu, letos připadá na 22. února). Ať už dodržujete křesťanskou tradici, nebo ne, jisté je, že teď, v době vrcholící zimy, máme víc než jindy v roce chuť na sytá (a masitá) jídla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Dnes jsme vyzkoušeli, bylo to výborné. Ten teplý salát si ještě dám klidně samotný. Opražení dodalo pšenici zajímavou výraznou chuť. Ráda bych jen věděla, jestli var nezničí prospěšné látky získané fermentací. Každopádně nová zajímavá zkušenost z domácího kvašení.

0 0
možnosti
JK
HD

Vepřové maso v kapustě je jedno z mála jídel školní jídelny, které dělám doma - podusit vepřové na cibuli, přidat kapustu a dusit do skoro měkka, pak vytunit pepřem a česnekem. Výborná klasika.

1 0
možnosti
VM

Tak s kapustou možná, ale není nad zelí. A zrní - nikdy !

0 0
možnosti