Diskuze
Kuře na paprice. Jak na tradiční českou pochoutku?
Děkujeme za pochopení.
J41o45s80e17f 29P62i39b28i79l
Bože, proč někteří cpou do všeho cuketu? Do bramboráků, kuřete na paprice...
O67t93t58o 43M44e54s71z43á55r30o84š
Neb je to cool and in. Ani nechci vidět, kam všude ještě cuketu cpou . Nebo možná chci
O60t85t33o 31M39e35s31z53á48r16o73š
Kuře na paprice je výborná záležitost, ale nejde ani náhodou o tradiční českou pochoutku. Jde o kuchyni maďarskou (paprikáš) resp. vídeňskou (Paprikahendl). Nevidím důvod, dávat tam olivový olej a česnek. O cuketě ani nemluvě. Naopak se nebojím, dát více cibule a na tenké proužky nakrájenou červenou papriku a třeba oloupaná rajčata nebo rajčatové pyré. Kuřecí stehna pouze zbavím kůže, nevykosťuji. Nutno pak vařit pomalu a tak dlouho, až maso od kostí samo odpadává.
Jako přílohu pak noky, tarhoňu, různé další těstoviny (u nás kolínka), nebo houskový knedlík. Rozhodně ne nějaké hipsterské zeleninové placičky, květákové rýže a podobné nesmysly.
V17l38a85d70i24s68l17a77v 60G37r92y54c
včera jsem měl tohle kuře na paprice, ale bez česneku a cuket