Středa 22. května 2024, svátek má Emil
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

‚Na obložený chlebíček bychom měli mít ochrannou známku’

Autorky chystané kuchařky Jitka Rákosníková a Eva Všetíčková o tom, co jedly filmové hvězdy, proč bychom měli mít ochrannou známku na obložený chlebíček, a taky o tom, co to je dumlíkačka nebo cizrle s vošlejchem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

10. 5. 2015 12:43

já si na chlebíčky známky nedávám. lepší je losos, krevety nebo uherák.

0 0
možnosti