Pátek 17. května 2024, svátek má Aneta
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Naložené kuřecí maso. Vyzkoušejte ho s kešu omáčkou a rýží

Prsní kuřecí maso bývá poměrně suché. Když ho ale na pár hodin naložíte do jogurtu nebo kokosového mléka s troškou citrónové šťávy, udrží si i po tepelné úpravě křehkost a šťavnatost. Hebkost a příjemně nasládlá chuť kešu ořechů vše jen podtrhne. Indové zkrátka umí a byla by škoda se od nich v kuchyni občas neinspirovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

16. 3. 2019 9:19

Teda dělat takové chutě po ránu... Už mám kuře naložené a těším se.

0 0
možnosti