Diskuze
NEVYJEL: Michelinská zelená hvězda. Dokážou české restaurace, že vaří udržitelně?
Je tady zase březen a mně jako první vyvstane na mysli Michelin. Vždy se představuje průvodce Main Cities of Europe, kde je i Praha a její gastronomická scéna. Dočkáme se nové hvězdy nebo nových restaurací s oceněním Bib Gourmand? Bude Praha letos viditelnější na gastro scéně v Evropě?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JK
J24i26n26d11ř78i82c82h 22K12o77h46o74u25t
31. 3. 2021 20:25
Teď vaří hrozně a budou tak vařit hůř, ale ekologicky. To se snad nedá vymyslet hlavou.
0
0
možnosti
D32a48v13i53d 62M61a48t29e83j23u
31. 3. 2021 12:18
“V České republice je bohužel zatím jenom pár podniků, pro které, stejně jako pro nás v Nota Bene, nejsou slova jako ekologie, udržitelná gastronomie nebo welfare u zvířat, ze kterých vaří, jenom prázdná slova.” - Rekl bych spise nastesti ;-)
0
0
možnosti
JK
J77a33r25o78s47l33a44v 58K30o71u42t86s70k17ý
31. 3. 2021 10:52
Restaurace dovedou vařit pouze předražené blafy
0
0
možnosti