Diskuze
Přidává se skoro do všeho. Proč nadměrná konzumace škrobu vadí a do kterých jídel nepatří?
Škrob je součástí mnoha základních potravin a zároveň se často do různých potravinářských výrobků přidává. Je levný a dodává potřebný objem či konzistenci. Není ho ale v současnosti až příliš mnoho? A jak jeho nadbytek škodí našemu zdraví?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P54a86v35e39l 38B28e53ň48o
27. 10. 2021 13:07
Paní "novinářko" Oplatková, proč tak dlouhý článek o cukru? Jednoduše stačí napsat, že člověk je všežravec a musí vše, t.j. vlakninu v množství, jak zbylé 3 složky, což jsou bílkoviny, tuky a cukry. Cukrů jenom tolik, kolik vydávate energie, protože zbylé se ukládají ve stejné gramáži proměněné v tuk. A k tomu , že cukry jsou jedny z nejvýdělečnějších komodit, návykové jsou 10x víc, jak nikotin. A pak jenom vyjmenovat co všechno jsou cukry. Třeba, že překlad "vícezrnný" znamená více cukru...;-)))
0
0
možnosti
K71a51m15i44l 97D25o36l45e27z23e86l
27. 10. 2021 12:07
nejlepsi je skrob v parcich, aby to bylo levne nebo dokonce v jogurtech od nekterych podvodnych vyrobcu typu Danone, apod.
0
0
možnosti