Středa 22. května 2024, svátek má Emil
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Připravte si pečeného candáta s pórkovou omáčkou, radí šéfkuchař

Máte chuť na něco exotického a výjimečného? Vyzkoušejte recept šéfkuchaře Vojtěcha Vaclavíka z Hergetovy Cihelny na pečeného candáta s pórkovou omáčkou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

24. 4. 2017 15:23

ten candát je senzační,d h ál jsem ho kocourovi. který chodil dělat dělat hromady za kredenc a už jsem ho neviděl 14 dnů doma

0 0
možnosti