Diskuze
PUNČOCHÁŘ: Hubneme do plavek, abychom si mohli na koupališti pochutnat na smažáku?
Děkujeme za pochopení.
Puncochar, neblbnete. Co tam maji prodavat, kdyz ne s,azene0? Preci nebudou delat steaky medium rare, cvestkove knedliky ci svickovou, neblaznete. A co mate proti smazeninam, ja pomfrity nemusim, ale dodavaji se zmrazene a jen se hodi do omastku, co jineho muzete na plovarne delat.? Jste trochu makly. Radeji uvadejte recepty, ale ne ty orientalni s 30 podivnych ingredienci..Umite uvarit PORADNOU drzkovou polevku?
K. Jež 888
Švestkové knedlíky a svíčková je totéž co smaženej sýr. To jsou směrovky do rakve. ::))
J. Novotný 046
Nejlepší dieta je sekaná s pochoutkovým salátem z bufetu. To jsem si jednou dal, za tři dny zhubnul tři kila a navíc výrazně ušetřil za jídlo.
S87t77a27n30i70s26l74a97v 77T22o95m65á74š
Alespoň se ti, co mají na stravu denně 60 Kč, rozšoupnou.
Smažák leží v žaludku i Polrajchovi. Ale proč ti páni kuchaři neuvaří něco alespoň z poloviny tak dobrého, jako je smažák? Protože to nedokáží! Mám kamaráda v Kanaďana a vždycky když na 14 dní přijede, cpe se smažákem a párkama s hořčicí a křenem, Hrozně mu to chutná, říká tomu gourmet dream. Při odletu si narve kufr polotovarem smažáku a nezbytným fernet stockem.
J. Škodák
Rád vařím, ale nerad smažím. Proto si v restauraci rád dám něco smaženého, zvláště na dovolené. Je to zajímavé, že jsou země, kde se smažené pokrmy konzumují takto upravené ještě ve větší míře než u nás! V neděli jsme si dali v restauraci smažený řízek 300 g, smažené hranolky a k tomu tatarku. Hodně jsme si pošmákli. Nebo takový smažený květák, houby, tvarůžky....Už se těším, že si dám opět něco smaženého!
K. Jež 888
Já taky nesmažím a taky to mám rád a taky jsem si jednou za čas dal smažené v hospodě. Už to nedělám. Nevěřím našim hospodám. Nevěřím tomu co smaží a na čem to smaží a život mám jen jeden. Takže si jednou za cca 3 měsíce obalím třeba tvarůžky, stříknu je kvalitním olejem a "usmažím" na papíru na pečení v troubě.
Raději nebudu komentovat slohovou část článku, ale! Fastfood na koupališti je brán jako nouzovka. Je to rychlé občerstvení, a tak rychlé musí být i v kuchyni. Při návalu zákazníků není na žádnou piplačku s jídlem čas. Prostě to hodím na pánvičku/do friťáku a šlus. A jsou to jídla, která se dají připravit dopředu. Dále, kterej kvalitní kuchař by uzavřel pracovní poměr na dva měsíce? Navíc investice do kuchyně, kde by se vařilo jinak, by vzhledem k dvouměsíčnímu provozu byla diskutabilní. Taky hygienické nároky by byly vyšší (a dražší především).
Další aspekt je ten, že kde je poptávka, tam je nabídka - jednoduchý zákon trhu. Lidi to kupují (chtějí), tak jim to provozovatelé nabídnou. Když to autorovi nestačí, ať se jde z koupaliště nažrat třeba do sousedního města do francouzské restaurace. A půjde-li pěšky, tak ani nepřibere.
A za poslední, nikdo se mě nikdy neptal, jestli mám za co jíst. Tak ať nikdo nekomentuje, co jím.
Puncochar nezklamal. Spatne je tohle, tohle, tamto...
~
Ale co takhle treba jen kratky navrh, nedejboze myslenka, co by bylo zahodno nabizet na koupalistich?
Ty nejvíc hardcore socky si obalí smažák ze sýra z rostliného tuku. To si manža a mimísek čvachtaj :-)
J. Nový
Pokud jim to tak chutná, tak co je komu do toho?
Pro mě za mě, ať si lidi třeba vaší polévku z borových šišek.