Středa 20. ledna 2021svátek má Ilona 0 °C oblačno Předplatné LN
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Kusák 16.11.2020 10:42

Pan Punčochář určitě patří mezi kuchařskou elitu, opravdu se mi sbíhaly sliny. A hlavně, žádný olivový olej, ale poctivé sádlo, případně máslo. Škubánky jsou skvělé, ale i bramborové knedlíky mohu. Hurá, jdu si koupit uzený jazyk, abych zítra oslavil odchod hnusné totality, za které právě upadla vynikající česká kuchyně.

J. Volfík 22.11.2020 8:47

Co je na těch škubánkách tak super extra nejgeniálnějšího? Tak dělala moje babička, máma, první žena, druhá žena.


Jednoduchý trik. Vědci našli nejlepší způsob, jak si získat přátelství kočky

Prémium, kočka, jak vytvořit vztah | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Majitelé koček dobře vědí, jak je s nimi někdy těžké pořízení. Umí dělat naschvály, jsou tvrdohlavé nebo nás prostě...

TEST olejů: nejhorší je kokosový, zdravější je i sádlo

ilustrační snímek | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Na smažení a fritování, do salátů, omáček i dresinků... Do velkého srovnání olejů a tuků jsme vybrali dvacet výrobků....

Život s Ester. Není úplně málo komplikovaná, přiznává trenér Bank

Trenér Tomáš Bank má velký podíl na lyžařských úspěších Ester Ledecké. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Je to už pět let, co od svého bratra Ondřeje přesedlal jako trenér k Ester Ledecké. Dovedl ji k olympijskému zlatu v...