Diskuze
Tradiční česká kuchyně je velmi zdravá a naše polévky, koláče a buchty by mohly dobýt svět, říká Petra Pospěchová
Co je to kontrabáš? Co mrkvance? Je česká kuchyně nezdravá? A co mají české buchty společného s japonským sushi? Petra Tajovský Pospěchová sepsala chuťový místopis Čech, Moravy a Slezska a o naší kuchyni vypráví tak, že se sliny sbíhají.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P12e18t34r 85P83a68v44l60í18č15e79k
4. 8. 2023 17:20
Tu hrubku už jste opravili, fajn. Jak by řekl Cimrman: A za tohle jsem dal padesát halířů!
0
0
možnosti
M92i42r98o67s25l23a55v 40S63l80á16m90a
4. 8. 2023 13:53
Mně stačí, že mě dobil titulek ...
3
0
možnosti
L39u25b55o85m60í54r 21B77r81a57d12á27č
4. 8. 2023 13:03
..taková hrubice v nadpise? ...skoro jako na iDnesu..
7
0
možnosti
H43e19l70e35n41a 30D64o88s98t10á87l30o11v42á
4. 8. 2023 13:10
Paní redaktorka Iva Pospíšilová je prý jazyková redaktorka ( ať už si pod tím představíte cokoli ).
Nečte to po sobě, nebo snad ( propánajána) dokonce neví ?
2
0
možnosti