• Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Diskuze

Tradiční česká kuchyně je velmi zdravá a naše polévky, koláče a buchty by mohly dobýt svět, říká Petra Pospěchová

Co je to kontrabáš? Co mrkvance? Je česká kuchyně nezdravá? A co mají české buchty společného s japonským sushi? Petra Tajovský Pospěchová sepsala chuťový místopis Čech, Moravy a Slezska a o naší kuchyni vypráví tak, že se sliny sbíhají.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tu hrubku už jste opravili, fajn. Jak by řekl Cimrman: A za tohle jsem dal padesát halířů!

0 0
možnosti
MS

Mně stačí, že mě dobil titulek ...

3 0
možnosti
Foto

Tak třeba chtěla svět dobít

2 0
možnosti
Foto

..taková hrubice v nadpise? ...skoro jako na iDnesu..

7 0
možnosti
HD

Paní redaktorka Iva Pospíšilová je prý jazyková redaktorka ( ať už si pod tím představíte cokoli ).

Nečte to po sobě, nebo snad ( propánajána) dokonce neví ?

2 0
možnosti