Diskuze
Kulinářská premiéra. Vědec chystá karbanátek z laboratorního masa
Západní Londýn v pondělí bude svědkem kulinářského i vědeckého historického počinu. Nizozemský vědec se tu chystá připravit a veřejnosti naservírovat hovězí karbanátek připravený poprvé na světě z laboratorně vypěstovaného masa, napsala agentura Reuters.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JK
6. 8. 2013 15:46
Nedávno s velkou pompou
nás tisk nakrmil zpávou o výrobě ropy pomocí nějakých bakterií (takže ropná krize se nekoná).
0
0
možnosti
ZK
JM
5. 8. 2013 7:03
Kdysi jsem četl vtip a dobrý !
Výzkumný ústav má tiskovou konferenci o svém "umělém masu". Šéf projektu říká: Pro úspěch našeho masa je důležitá chuť a vůně. Naši vědci dosáhli optimálního výsledku a při testování v desítkách zemí na celém světě jsme dosáhli uznání. Přemýšleli jsme, jak naše "spotřebitele masožrouty" charakterizovat vzhledem k té chuti a vůni našeho "masa"a došli jsme k jednoznačnému závěru a pojmenování našich zákazníků. Pro novináře budu ten termín hláskovat : LI-DO-ŽROUT !!!!
0
0
možnosti
MC
6. 8. 2013 9:10
Re: Kdysi jsem četl vtip a dobrý !
Přesně tato povídka od A.C.Clarka mě napadla, když jsem tento "vynález umělého masa" zaregistroval.
0
0
možnosti