Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kulinářská premiéra. Vědec chystá karbanátek z laboratorního masa

Západní Londýn v pondělí bude svědkem kulinářského i vědeckého historického počinu. Nizozemský vědec se tu chystá připravit a veřejnosti naservírovat hovězí karbanátek připravený poprvé na světě z laboratorně vypěstovaného masa, napsala agentura Reuters.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

6. 8. 2013 15:46
Nedávno s velkou pompou

nás tisk nakrmil zpávou o výrobě ropy pomocí nějakých bakterií (takže ropná krize se nekoná).

0 0
možnosti
ZK

6. 8. 2013 9:51
Dík, ale já radši Alberta AAA Beef

0 0
možnosti
JM

5. 8. 2013 7:03
Kdysi jsem četl vtip a dobrý !

Výzkumný ústav má tiskovou konferenci o svém "umělém masu". Šéf projektu říká:  Pro úspěch našeho masa je důležitá chuť a vůně. Naši vědci dosáhli optimálního výsledku a při testování v desítkách zemí na celém světě jsme dosáhli uznání. Přemýšleli jsme, jak naše "spotřebitele masožrouty" charakterizovat vzhledem k té chuti a vůni našeho "masa"a došli jsme k jednoznačnému závěru a pojmenování našich zákazníků. Pro novináře budu ten termín hláskovat  : LI-DO-ŽROUT   !!!!

0 0
možnosti
MC

6. 8. 2013 9:10
Re: Kdysi jsem četl vtip a dobrý !

Přesně tato povídka od A.C.Clarka mě napadla, když jsem tento "vynález umělého masa" zaregistroval.

0 0
možnosti