Diskuze
Štrúdl podle cukrářky: zpracujte letní jablka a vychutnejte si jeho jemnou chuť
Variant jablečného závinu je spousta a v rodinách se předávají z generace na generaci. Použít do něj můžete i letní jablka, kterých je teď všude přebytek. Takto jej doma připravuje cukrářka Dominika Tesařová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P72e39t34r 17J85u33k68l
13. 8. 2023 18:25
Jablka do štrůdlu se nestrouhají, ale krájí na plátky.
1
0
možnosti
V19l58a24s86t53a 38M36o43k17r88ý
13. 8. 2023 7:16
Každá rodina to má nakonec jinak - poměr ingrediencí.
1
0
možnosti