• Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Diskuze

Štrúdl podle cukrářky: zpracujte letní jablka a vychutnejte si jeho jemnou chuť

Variant jablečného závinu je spousta a v rodinách se předávají z generace na generaci. Použít do něj můžete i letní jablka, kterých je teď všude přebytek. Takto jej doma připravuje cukrářka Dominika Tesařová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

P22e83t37r 36J12u70k59l

13. 8. 2023 18:25

Jablka do štrůdlu se nestrouhají, ale krájí na plátky.

1 0
možnosti
VM

Každá rodina to má nakonec jinak - poměr ingrediencí.

1 0
možnosti