Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Fanoušci bučí, když hráči klečí. Anglie před Eurem řeší nový fenomén, ve fotbale na sebe narážejí dva světy

Stávalo se to už v závěru anglické ligové sezony, kdy se fanoušci v omezeném počtu vraceli na tribuny. Když fotbalisté poklekli, aby se vymezili proti rasistickým projevům ve společnosti a vyjádřili sounáležitost s hnutím Black Lives Matter, z části hlediště se ozýval pískot či bučení. A totéž se děje před zápasy reprezentace.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

v pondeli se ukaze, jasne, jestli cesky team je banda posranku nebo mají rovnou pater rikajici "politika do sportu nepatří, zvlaste ne nenavistna politika Black Loves Matter.

0 0
možnosti
DS

Dnešní doba je - bohužel - rovněž dobou různých často prázdných, kýčovitých gest. Mnozí lidé se totiž strašně rádi dojímají. A tak tleskají v tetdale, v kostele, na funusech..., jiní zase klekají, dělají různá gesta, zapalují svíčky, píší "R.I.P." a vyčpělé vzkazy typu "díky, že jsi byl"... A to vše hlavně proto, že je to "in." Pak si dají fotku na facebbok s komentářem, že to byl "opravdu silný příběh" či "dechberoucí event" a tetelivě očekávají lajky.

0 0
možnosti
Foto

Nikdo z těch, co se kvůli nim musí pokleknout, nebyl čistý jako lilie. Tak proč poklekat k poctě někoho takového. Můj pradědeček a!!ni dědeček nikomu neublížovali, bez rozdílu pleti, tak za co se mám omlouvat. V USA je cca 12% občanů tmavé pleti, ale zkuste si vyhledat, kolik ta menšina páchá zločinů a přestupků.

0 0
možnosti
SM

O tom, kdo je v menšině, by se mohlo diskutovat, ale on to nějaký "neziskový" průzkum jistě potvrdí. (A pak se všichni - rozuměj novináři - diví, kolik lidí je např. pro brexit.)

0 0
možnosti
Foto

Tak snad to bučení bude pokračovat i nadále, a neskončí, dokud budou ti rasisté klečet.

0 0
možnosti
JN

J24i18ř28í 21N60o64v24á12k

11. 6. 2021 13:08

Cituji "Lidé, co se proti tomu vymezují, jsou jen součástí problémů. Jde o ignorantskou menšinu, kterou musíme vzdělat."

Tak tohle tvrdili bolševici, než poslali lidi na převýchovu do koncentráků. Pro mě je člověk, který něco takového vypustil z pusy, obyčejný militantní liberálfašista.

0 0
možnosti
RN

Přesně tak, vidím to stejně jako vy.

0 0
možnosti
LZ

L15u13i63s 29Z55í67d70e92k

11. 6. 2021 13:06

Západní křesťanská civilizace se nechává válcovat a ovládat tou ostatní, dokonce tomu tleská a pak není divu, že se najde ten , který to využívá. Proto záleží jen na životech černých .

0 0
možnosti
HD

" Jde o ignorantskou menšinu, kterou musíme vzdělat." - Vůbec nic nepochopil. Jde o skupinu lidí s vlastním názorem, kteří si nenechávají nic vnutit a kterým se třeba nelíbí současný trend uměle protlačovaných "barevných" celebrit. Třeba černé herečky v roli anglické královny. Nebo jim vadí, jak se BLM zvrtlo v rabování bez odškodnění postižených. Kdo nepoklekne, nemusí být rasista. Jen to není člen stáda.

0 0
možnosti
VM

Když chtěj klečet, tak ať klečí, třeba mají proč.

Nejen My/mužstvo ČR nemá důvod klečet !

0 0
možnosti
JK

Fotbal to je ta zábava pro hospodské vysedávače?

0 0
možnosti