• Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Diskuze

Fanoušci bučí, když hráči klečí. Anglie před Eurem řeší nový fenomén, ve fotbale na sebe narážejí dva světy

Stávalo se to už v závěru anglické ligové sezony, kdy se fanoušci v omezeném počtu vraceli na tribuny. Když fotbalisté poklekli, aby se vymezili proti rasistickým projevům ve společnosti a vyjádřili sounáležitost s hnutím Black Lives Matter, z části hlediště se ozýval pískot či bučení. A totéž se děje před zápasy reprezentace.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

v pondeli se ukaze, jasne, jestli cesky team je banda posranku nebo mají rovnou pater rikajici "politika do sportu nepatří, zvlaste ne nenavistna politika Black Loves Matter.

0 0
možnosti
DS

Dnešní doba je - bohužel - rovněž dobou různých často prázdných, kýčovitých gest. Mnozí lidé se totiž strašně rádi dojímají. A tak tleskají v tetdale, v kostele, na funusech..., jiní zase klekají, dělají různá gesta, zapalují svíčky, píší "R.I.P." a vyčpělé vzkazy typu "díky, že jsi byl"... A to vše hlavně proto, že je to "in." Pak si dají fotku na facebbok s komentářem, že to byl "opravdu silný příběh" či "dechberoucí event" a tetelivě očekávají lajky.

0 0
možnosti
Foto

Nikdo z těch, co se kvůli nim musí pokleknout, nebyl čistý jako lilie. Tak proč poklekat k poctě někoho takového. Můj pradědeček a!!ni dědeček nikomu neublížovali, bez rozdílu pleti, tak za co se mám omlouvat. V USA je cca 12% občanů tmavé pleti, ale zkuste si vyhledat, kolik ta menšina páchá zločinů a přestupků.

0 0
možnosti
SM

O tom, kdo je v menšině, by se mohlo diskutovat, ale on to nějaký "neziskový" průzkum jistě potvrdí. (A pak se všichni - rozuměj novináři - diví, kolik lidí je např. pro brexit.)

0 0
možnosti
Foto

Tak snad to bučení bude pokračovat i nadále, a neskončí, dokud budou ti rasisté klečet.

0 0
možnosti
JN

J55i93ř56í 58N77o89v18á10k

11. 6. 2021 13:08

Cituji "Lidé, co se proti tomu vymezují, jsou jen součástí problémů. Jde o ignorantskou menšinu, kterou musíme vzdělat."

Tak tohle tvrdili bolševici, než poslali lidi na převýchovu do koncentráků. Pro mě je člověk, který něco takového vypustil z pusy, obyčejný militantní liberálfašista.

0 0
možnosti
RN

Přesně tak, vidím to stejně jako vy.

0 0
možnosti
LZ

L30u58i20s 89Z59í68d69e59k

11. 6. 2021 13:06

Západní křesťanská civilizace se nechává válcovat a ovládat tou ostatní, dokonce tomu tleská a pak není divu, že se najde ten , který to využívá. Proto záleží jen na životech černých .

0 0
možnosti
HD

" Jde o ignorantskou menšinu, kterou musíme vzdělat." - Vůbec nic nepochopil. Jde o skupinu lidí s vlastním názorem, kteří si nenechávají nic vnutit a kterým se třeba nelíbí současný trend uměle protlačovaných "barevných" celebrit. Třeba černé herečky v roli anglické královny. Nebo jim vadí, jak se BLM zvrtlo v rabování bez odškodnění postižených. Kdo nepoklekne, nemusí být rasista. Jen to není člen stáda.

0 0
možnosti
VM

Když chtěj klečet, tak ať klečí, třeba mají proč.

Nejen My/mužstvo ČR nemá důvod klečet !

0 0
možnosti
JK

Fotbal to je ta zábava pro hospodské vysedávače?

0 0
možnosti