Úterý 21. května 2024, svátek má Monika
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Chelsea a Arsenal bez Čechů vypadly z poháru

Sport

  23:08
LONDÝN - Fotbalisté Chelsea a Arsenalu bez českých hvězd vypadli ve čtvrtfinále Ligového poháru. Chelsea prohrála bez odpočívajícího gólmana Petra Čecha s Liverpoolem 0:2, na úkor finalisty minulého ročníku Arsenalu, jemuž chyběl záložník Tomáš Rosický, postoupil Manchester City.

Liverpool foto: Reuters

Čtvrtfinále Ligového poháru

Chelsea - Liverpool 0:2 (0:0), Cardiff - Blackburn 2:0 (1:0), Arsenal - Manchester City 0:1 (0:0).

Čechův náhradník Ross Turnbull sice chytil v prvním poločase Carrollovi penaltu, jenže ani to Chelsea nepomohlo. Po změně stran zařídili Liverpoolu postup svými góly Maxi Rodríguez a Kelly.

Čech po dohodě s trenérem Villasem-Boasem do čtvrtfinále nenastoupil a šetřil se kvůli náročnému programu Chelsea. "Domluvili jsme se takhle už dříve. V sobotu v Newcastlu bych se měl vrátit do branky," uvedl na svém webu.

Dlouho bezbrankový stav utkání Arsenalu s Manchesterem City zlomil v 83. minutě argentinský útočník Agüero. Do semifinále postoupil také druholigový Cardiff po výhře 2:0 nad Blackburnem. Zápas Manchester United - Crystal Palace je na programu ve středu.

Autoři: ,

Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění
Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění

Spousta důchodců si dnes přivydělává, aby zvládli zaplatit stále rostoucí výdaje a nemuseli se spoléhat na pomoc svých blízkých. Podobně tomu bylo...