Úterý 14. května 2024, svátek má Bonifác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Drogba a Ballack zašli příliš daleko

Britské listy dnes litují londýnskou Chelsea, které se ve středečním utkání s Barcelonou rozplynul sen o vítězství v Lize mistrů. Zároveň kritizují protesty jejích fotbalistů pobouřených výkonem norského rozhodčího Toma Henninga Övreba, který byl podle deníků sice velmi špatný, ale to prý neospravedlňuje "ostudné" počínání Didiera Drogby a Michaela Ballacka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lumír

7. 5. 2009 18:48
Drogbu v pokutovém území

dvakrát stáhl barcelonský obránce za triko na zem. Katalánský obránce to dělal s rukou od lokte přitaženou ke svému trupu a Drogbovo triko si šikovně vzal ze zadu do prstů a trhl dolů... jasné dvě penalty. Vzpomínám maně na Collinu, jak nám odpískal penaltu proti Holanďanům na Euru 2000, vzpomínám na nastřelenou ruku italského obránce v pokutovém území ve finále Eura Francie-Itálie...

0 0
možnosti

Lupus

7. 5. 2009 16:10
Celoý druhý poločas

jsem myslel na to, co se ve skutečnosti stalo. Takový je sport, který soudcují lidé. Potvrdila se slova nebožtíka Tomáše Pospíchala, že fotbal nemá logiku! Drogbu neodsuzuji. Nejméně jednou na něj byl zákrok na jasnou penaltu. Přičtětě si k tomu dvě nastřelené ruce v pokutovém území, vyrovnávací gól v nastaveném čase obdrží snad po první vážné situaci před vlastní brankou, a potom se divte, že hráči neudrží nervy na uzdě. To by je museli mít ze železa!

0 0
možnosti