Úterý 14. května 2024, svátek má Bonifác
130 let

Lidovky.cz

Hamšík a další Slováci přišli kvůli diskotéce o prémie

Sport

  18:54
BRATISLAVA - Slovenští fotbalisté Marek Hamšík, Vladimír Weiss mladší, Karim Guédé a Miroslav Stoch byli potrestáni za návštěvu diskotéky během reprezentačního srazu. Podle deníku Nový Čas čtveřice hříšníků nedostane prémie za zbývající zápasy kvalifikace mistrovství světa a bude hrát zadarmo.

Slovenský fotbalista Vladimír Weiss mladší a Franz Burgmeier z Lichtenštejnska foto: Reuters

Hvězda Neapole Hamšík a spol. porušili životosprávu minulou sobotu po příletu z utkání v Litvě (1:1), tedy tři dny před dalším kvalifikačním duelem s Lichtenštejnskem (2:0). "Jejich přestupek jsme s nimi probrali společně i jednotlivě. Dostali trest, který však je interní záležitostí. Hráči ale vědí, co je čeká, a mají nůž na krku," citoval list trenéra Michala Hippa.

Prezident slovenského svazu Ján Kováčik se k sankcím nechtěl vyjadřovat. Přiznal však, že o prohřešku hráčů věděl. "Vím, co se stalo, a je to nepříjemná věc. Kompetence v tomto případu mají v rukách trenéři a já respektuji jejich rozhodnutí," prohlásil funkcionář.

Vedle Litvy a Lichtenštejnska se Slovensko v kvalifikaci o postup na šampionát, který v roce 2014 bude hostit Brazílie, utká také s Řeckem, Lotyšskem a Bosnou a Hercegovinou.

Autor:

ING-FOREST s.r.o.
Taxátor

ING-FOREST s.r.o.
Praha, Jihočeský kraj, Jihomoravský kraj, Karlovarský kraj, Královéhradecký kraj, Liberecký kraj, Moravskoslezský kraj, Olomoucký kraj, Pardubický kraj, Plzeňský kraj, Středočeský kraj, Ústecký kraj, Kraj Vysočina, Zlínský kraj
nabízený plat: 65 000 - 75 000 Kč