Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
130 let

Lidovky.cz

Jak vidí ligu OSTRAVÁK: Možná se někdy dočkáme gólu

Sport

  16:14
OSTRAVA - Zbrojovka a Baník – pražských mužstev zánik! Nepochybujte o tom, že zmíněné přísloví dojde naplnění. Budete si sice muset počkat do příští sezony, ale bobky v gatích z moravských dream teamů mají už teď druholigová Dukla či Viktoria Žižkov.

FC Baník Ostrava - FK Teplice (Tomáš Vondrášek, vlevo, a Adam Varadi) foto: ČTK

Poté, co se náš klub probojoval na sestupovou pozici, se můžeme radovat jen z maličkostí. Vyslovme tedy nadšení i nad tím, že oproti zápasu v Bolce se chlapci proti Teplicím milostivě uvolili i vypracovat si nějakou tu šanci na vstřelení branky. Možná se do konce podzimu dočkáme i gólu!

Teď jen zlepšit mediální obraz. Baníček působí zmateně. Nejde jen o Koubkovu (ne)rezignaci. Kouč křičí, že tým nemá po ruce kvalitu, ale lebedí si, jak v posledních dnech zlepšil hru. Majitel Petera odmítá trenérova slova o mizerné kvalitě, ale má ho za top odborníka. Kapitán Neuwirth zdůrazňuje, že kouč za nic nemůže, ale když před hráči Koubek mluví o odstoupení, nic mu na to neřeknou.

Ve sporu o kvalitě je těžké nebýt na straně trenéra. Horší útok než my má jen jedna příbramská víska z Rathova kraje! Mladíci se s krizí neumějí vyrovnat, starší nepomáhají dostatečně – ať pro zranění, nebo proto, že se jmenují Šenkeřík a Zeher. Snad se kluci v reprezentační pauze vyblbnou u playstationu a získají do příštích kol potřebné sebevědomí. To naopak nechybí komickému stařečkovi z Letné. Po zápase v Brně ze sebe Blažek vypouští, že sparta hraje nejlepší fotbal v lize. Kdy se z poměrně sebevědomého klubu stala banda, která se opájí výhrou nad posledním mužstvem tabulky?

Autor (28) fandí Baníku, protože má bílé srdce a modrou krev.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...