Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

105.
Důležité
Konec první části prodloužení, hráči po krátce přestávce vstoupí do posledních patnácti minut utkání. Jestli v nich nepadne branka, tak utkání rozhodnou penalty.
105.
Španělsko
Koké v samém závěru první části prodloužení našel centrem Piquého. Jeho hlavička však neměla dostatečnou razanci na to, aby ohrozila dnes velmi jistého Akinfeeva.
103.
Střídání
I Španělsko využívá svého čtvrtého střídání. Odstupuje vyčerpaný Marco Asensio, jehož vystřídal útočník Valencie Rodrigo.
101.
Španělsko
Iniesta vyslal do protiútoku Iaga Aspase, který hraje jako jeden z mála Španělů hodně přímočaře. Kličkou se uvolnil před Ignasheviche a zakončoval levou. Jeho střelu však zablokoval Ilya Kutepov.
99.
Španělsko
Iago Aspas přepustil míč Asensiovi, který z hranice vápna vypálil levačkou. Ke smůle Španělska střela mířila přímo na Igora Aknifeeva.
97.
Střídání
Rusové využívají možnosti svého střídání. Stažen je Kuzyayev, jehož nahrazuje záložník Zenitu Petrohrad Aleksandr Erokhin.
96.
Španělsko
Kokého přestalo bavit zdlouhavé kombinování a zkusil to ze 30 metrů. Jeho střela však ohrozila diváky ve dvacáté řadě.
94.
Španělsko
Iago Aspas se snažil probojovat do pokutového území. Okolo něj však bylo pět ruských hráčů, kteří ho připravili o míč. Rusové brání v podstatě v jedenácti. Snaží se přežít prodloužení a dojít až k penaltám.
92.
Španělsko
Španělé opět házenkářský obléhají ruské pokutové území. Z dálky to nečekaně zkoušel Jordi Alba, jeho střela byla ale zablokována.
91.
Důležité
Holandský rozhodčí Kuipers právě zahájil prodloužení. V něm mají týmy nově možnost jednoho střídání.
90+4.
Důležité
Nic dalšího se v základní hrací době nestalo. Na řadu přichází po krátké přestávce prodloužení!
90+2.
Rusko
Do zajímavého brejku se dostal Denis Cheryshev. Ten utekl po pravém křídle a odcentroval pod sebe přes Jordiho Albu. Zde ovšem nebylo správné doplnění z druhé vlny a míč ukořistili Španělé.
90.
Důležité
K zakončení se hlavou dostal Ramos. Ten však mířil spíš do výšky než důrazně dopředu. Akinfeev tak neměl větší problémy. Rozhodčí mezitím nastavuje čtyři minuty.
89.
Španělsko
Rohový kop na přední tyč prodlužoval Iniesta. Ruská obrana odvrací na další roh.
88.
Španělsko
Ten rozehrálo Španělsko po zemi a je z toho nakonec rohový kop.
87.
Španělsko
Asensio si narazil míč s Iscem a dostával se s míčem směrem k vápnu. Zde byl však faulován a Španělsko má možnost přímého kopu.
84.
Důležité
Iago Aspas skepnul míč na Andrése Iniestu, který bez váhání zakončoval vnějším nártem přesně k pravé tyči. Akinfeev skvělým zákrokem vyrazil na kopačku Aspase, jehož dorážku ruský brankář znovu bravurně vytěsnil.
82.
Španělsko
Rohový kop Asensia našel Sergia Busquetse, jenž zakončoval levou nohou. Dožadoval se penalty, ovšem holandský sudí bez přerušení potvrdil s videem, že se o ruku nejednalo. Z opakovaného záběru bylo vidět, že Ignashevich hrál ramenem.
80.
Střídání
I Španělsko využívá třetí možnost střídání. Stažen je útočník Atlética Madrid Diego Costa, jehož nahrazuje Iago Aspas.
78.
Španělsko
Za mohutného pískotu kombinují Španělé na půlce Ruska. Zatím se však nedostávají k nebezpečnému zakončení.

Nepřehlédněte

Rozhodčí: Björn Kuipers
Španělsko: De Gea - Nacho, Piqué, Ramos, Jordi Alba - Busquets, Koke - Asensio, Isco, Silva - Costa
Rusko: Akinfeev - Fernandes, Kutepov, Ignashevich, Kudryashov, Zhirkov - Samedov, Zobnin, Kuzyayev - Dzyuba, Golovin